Abalı Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.

Misyon: Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08:30 15:10
Isınma: Kalorifer (Kömür)
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://abalioo.meb.k12.tr

Adres - Abalı Köyü / Gevaş / Van

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Gevaş ile Edremit ilçeleri arasında kalan Abalı köyü; Artos dağının eteklerinde serinlemek, Van Gölünün eşsiz manzarasının seyrine dalmak ve kış aylarında kayak merkezinde karın tadını çıkarmak isteyenlere fırsatlar sunmaktadır.

Adres - Abalı Köyü / Gevaş / Van

Ulaşım Öğretmenler Gevaş ilçe merkezine gidiş geliş yapmakta olup ulaşım servis ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Gevaş ilçe merkezine 12km uzaklıkta olup Van-Bitlis karayoluna 5km uzaklıktadır. Van il merkezine uzaklığı ise 40km´dir.